Leer over de kracht van AI & Big Data

Artificial intelligence, machine learning en big data – we horen er veel over, maar weten we eigenlijk wel waar we het over hebben? Wat de kracht is van deze technologie? Maar ook: wat de schaduwkanten zijn en wat daar tegen kan worden gedaan?

Aime organiseert de workshop AI & Big Data die antwoord geeft op al deze vragen. In de workshop ontdekt u hoe AI en Big Data sterk met elkaar samenhangen en hoe ze kunnen worden gecombineerd om waardevolle resultaten te boeken. De workshop is interactief en kan worden afgestemd op uw organisatie. U bent welkom bij onze maandelijkse edities in de Gasfabriek in Deventer, maar een workshop op locatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Praktische informatie

Onze workshop duurt circa anderhalf uur en zorgt ervoor dat u thuiskomt met een concreet idee hoe met AI & Big Data waarde te creëren voor uw organisatie. Voor slechts € 99,- exclusief BTW bent u verzekerd van deelname aan onze maandelijkse workshop, die wordt gehouden in De Gasfabriek in Deventer.

De Gasfabriek ligt dichtbij de A1 bij afrit 23 (Deventer). Onze workshop is daarom ook zeker geschikt voor mensen die met de auto komen, vanuit bijvoorbeeld de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht en Flevoland.

Modulaire opzet

Onderdelen Workshop AI & Big Data

AI in business

Aan de hand van aansprekende voorbeelden van kleine én grote bedrijven laten we u zien hoe bedrijven AI en Big Data gebruiken.

AI & Big Data, intrinsiek verbonden

Grote en gevarieerde datasets zijn sterk verbonden met het succes van AI-modellen. We laten u in de workshop zien waarom dat zo is.

Machine learning en deep learning

U hoort ongetwijfeld veel over machine learning en deep learning. Maar wat is dat nu precies? Hoe is dat anders dan data-analyse? Ontdek het bij Aime!

Ethische aspecten

Hoe zet u AI op de juiste manier in? Ontdek in de workshops wat de risico's zijn van een ondoordachte inzet en hoe u goed van start kunt gaan.

AI & mijn baan

Artificial intelligence gaat de banen van de toekomst veranderen. Dat heeft ook een impact op uw baan. Ontdek in de workshop hoe u uzelf kunt voorbereiden.

Interactie staat centraal

Onze workshop is geen college. Met interactie tussen onze gasten zorgen we voor een inspirerende discussie. Veel deelnemers gaan met nieuwe ideeën weg!

Wees welkom!

De eerstvolgende workshops Artificial Intelligence & Big Data worden gehouden op:

Do. 20 juni 2019 van 15:30-17:00 uur
De Gasfabriek, Zutphenseweg 6B, Deventer
1,5 uur workshop inclusief koffie en thee

Do. 18 juli 2019 van 15:30-17:00 uur
De Gasfabriek, Zutphenseweg 6B, Deventer
1,5 uur workshop inclusief koffie en thee

Do. 29 augustus 2019 van 15:30-17:00 uur
De Gasfabriek, Zutphenseweg 6B, Deventer
1,5 uur workshop inclusief koffie en thee

ex. BTW

Workshop Artificial Intelligence & Big Data

99Lifetime

    Direct aanmelden

    Create A product first!

    Create a product first please!