AI & Big Data mét uw medewerkers

Hallo daar, en welkom op onze website. Wij zijn Aime en we maken slimme software.

Als Aime zijn we een interessant gezelschap. In tegenstelling tot klassieke AI-bedrijven hebben we allemaal een andere achtergrond. Chemie, archeologie of informatica, om maar wat op te noemen. Dat zorgt ervoor dat we zowel technische kennis als domeinkennis in huis hebben, aangevuld met een flinke dosis passie voor AI en Big Data!

Daarbij geloven we dat Artificial Intelligence & Big Data uw medewerkers niet moeten vervangen, maar ondersteunen. We maken werk waardevoller door repetitieve taken weg te halen uit het arbeidsproces. Die maken uw medewerker namelijk niet gelukkig. We zoeken daarbij altijd naar hoe we tegelijkertijd hun creativiteit een boost kunnen geven. Een win-win-situatie voor bedrijf én medewerker.

We gaan niet mee in de hype rondom AI. We maken realistische inschattingen over wanneer AI & Big Data relevant zijn voor uw organisatie. Die vertalen we vervolgens naar kleine Proof of Concepts om de haalbaarheid van de slimme software aan te tonen. Wil het dan goed lukken, dan hebben we ook de kennis in huis om de software op te schalen en samen te vermarkten.

Graag horen we wat we voor u kunnen betekenen. De ☕ staat klaar in Deventer!

Niet beter, sneller of goedkoper, maar anders

Powered by de Gasfabriek

De levensduur van een bedrijf holt steeds verder achteruit. Eén van de belangrijkste oorzaken daarvan is het gebrek aan een open samenwerking tussen bedrijven. Samen heeft u meer kans van slagen dan alleen. Zeker vandaag de dag is dat nodig: de digitalisering van uw organisatie vergt een geïntegreerde aanpak tussen technologie en business.

Dat betekent dat verschillende technologieën gezamenlijk wel een oplossing kunnen vormen, waar ze dat individueel niet zijn. En dat twee bedrijven die samenwerken een veel grotere stap kunnen zetten dan wanneer ze elkaar de tent uit proberen te vechten.

Aime kiest bewust voor samenwerking. Daarom zijn we gevestigd op Business Innovation Campus de Gasfabriek in Deventer. Innovatie door samenwerking tussen startups én corporates, overheid en onderwijs staat daar centraal. Daarbij proberen we uw waardepropositie niet beter, sneller of goedkoper te maken. Nee, we stellen een visie op waar uw markt de komende tien jaar heengaat en bouwen die dan samen met u uit. Maar niet alleen samen met u: ook met uw medewerkers, via onze slimme software. Dat is een win-win-situatie voor iedereen.

Bent u er klaar voor om de eerste stap richting de toekomst te zetten? Neem dan gerust contact met ons op!

Create A product first!

Create a product first please!