Met deze mensen werken we dagelijks aan innovatieve software gedreven door AI & Big Data. Met ons meedoen? Kijk dan eens op de Werken bij Aime-pagina!

Icon Image

Gertjan Boks

Gertjan heeft een passie voor innovatie en hoe hier tastbare resultaten mee neer te zetten. Artificial intelligence kan problemen oplossen die tot op heden onopgelost bleven. Door zijn achtergrond in R&D en product management kan hij innovatie zowel vanuit de business kant als de technologie benaderen. Binnen Aime werkt Gertjan met klanten aan AI en datagedreven innovatie en verzorgt workshops over deze onderwerpen.

Icon Image

Christian Versloot

Christian heeft een achtergrond in informatietechnologie (Universiteit Twente) en programmeert sinds 12-jarige leeftijd. Tijdens en naast zijn studie heeft Christian zich gespecialiseerd in machine learning en het opzetten en onderhouden van een schaalbare cloudarchitectuur. Binnen Aime is Christian met name bezig met de ontwikkeling en deployment van Aime’s slimme software.

Icon Image

Jeroen Bolhuis

Jeroen heeft een achtergrond in archeologie (Saxion Hogeschool). Tijdens zijn studie ontdekte hij dat hij graag actief is op het snijvlak tussen commercie en nieuwe technologie. Daarnaast bezit Jeroen een ruime kennis over de bodem en hoe deze op niet-destructieve manieren in kaart te brengen. Binnen Aime is Jeroen bezig met commercie, AI en innovatie.

Icon Image

Gavin Hartog

Gavin is student Hbo-ICT aan Saxion Hogeschool in Deventer. Vanuit het New Technology Traineeship van De Gasfabriek is Gavin betrokken bij Aime’s projecten. Hij wordt daarin door Aime meegenomen en begeleid om zo een rijke en praktische IT-kennis te ontwikkelen, naast zijn studie, onder meer op het gebied van web & mobile app development, machine learning en cloud computing.

Icon Image

Tom Huiskes

Tom is student Hbo-ICT aan Saxion Hogeschool in Deventer. Vanuit het New Technology Traineeship van De Gasfabriek is Tom betrokken bij Aime’s projecten. Hij wordt daarin door Aime meegenomen en begeleid om zo een rijke en praktische IT-kennis te ontwikkelen, naast zijn studie, onder meer op het gebied van web & mobile app development, machine learning en cloud computing.

Icon Image

Bas Hendrikse

Bas heeft een achtergrond in informatietechnologie op de Universiteit Twente. Naast zijn afstuderen werkt Bas mee aan de ontwikkeling van Aime’s slimme software. Specifiek werkt Bas mee aan onder andere onze software voor Predictive Road Maintenance op de vlakken machine learning, webapplicaties en mobiele applicaties.

Create A product first!

Create a product first please!