Naast het harde werk dat wordt verricht aan de slimme software die Aime bouwt voor haar opdrachtgevers is er in de laatste weken ook flink wat werk verzet aan de workshop Artificial Intelligence & Big Data. Ontdekken waarom AI en Big Data eigenlijk twee kanten van dezelfde medaille zijn als men er vanuit business-oogpunt naar kijkt? Daadwerkelijk een idee genereren en weggaan met een kans voor AI/Big Data-inzet in uw eigen organisatie?

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze maandelijkse workshops.

De workshops worden gehouden in de karakteristieke gebouwen van Business Innovation Campus de Gasfabriek in Deventer. De Gasfabriek is een in 2015 opgezette inspiratieplaats voor jong en gevestigd ondernemerschap, corporates, overheid en onderwijs om samen innovaties te ontwikkelen voor de toekomst. In de drie jaar dat de campus nu bestaat zijn er meer dan 50 bedrijven ‘geland’.

De eerstvolgende workshops in Deventer worden gehouden op:

  • Vrijdag 23 november 2018 van 15:30 tot 17:00 uur (1,5 uur workshop inclusief koffie en thee);
  • Donderdag 13 december 2018 van 17:30 tot 20:00 uur (1,5 uur workshop inclusief soep, broodjes, koffie en thee);
  • Donderdag 24 januari 2019 van 17:30 tot 20:00 uur (1,5 uur workshop inclusief soep, broodjes, koffie en thee).

Vindt u het prettiger om een ‘company-only’ workshop te organiseren, waarin uw medewerkers gezamenlijk de kracht van AI & Big Data ontdekken en ervaren? Uiteraard is het mogelijk om de workshop bij u op locatie te organiseren. Sterker nog, samen met onze partners kunnen we ook combinaties neerzetten met andere technologieën, zoals blockchain, virtual/augmented reality en Internet of Things.

→ Zien wij u ook?