Naast het ontwikkelen van slimme software powered by Artificial Intelligence & Big Data geven we als Aime ook workshops en gastcolleges. Daar hoort onze reguliere workshop Artificial Intelligence & Big Data bij, waarin we kijken naar de impact van AI en Big Data op organisaties, maar er is meer. Zo hebben we het gastcollege AI: Technology & Business ontwikkeld voor hogeschool en universiteit. Maar ook voor hands-on-ervaring met machine learning kunt u bij Aime terecht: we geven graag de workshop AI in 1,5 uur.

Gisteren mochten we die geven voor een enthousiaste groep hbo-ict-studenten van Saxion Hogeschool Deventer. De workshop was een onderdeel van de New Technology Drinks die BIC de Gasfabriek organiseerde in samenwerking met studievereniging Pro-ACT. Naast onze workshop werd er ook een IoT-workshop gehouden door Iotify. De workshops werden afgesloten met een borrel en pizza, waarbij de hbo-studenten en de tech-startups in de Gasfabriek met elkaar in gesprek gingen over nieuwe technologie. Ook konden de studenten de verschillende demo’s in de Gasfabriek ervaren, waaronder een virtual reality-opstelling en onze AI object recognition demo.

Door de reacties – “het opzetten van een model leek me altijd zo complex, maar nu zag ik dat een basismodel enkel 20 regels code kost!” – kijken we terug op een enorm geslaagde dag. De samenwerking met Pro-ACT is goed bevallen en we kijken uit naar een vervolg! Zelf ook AI workshops ervaren in de Gasfabriek of bij u op locatie? Hands-on modellen programmeren of toch meer de impact op uw business? Neem gerust contact met ons op of kijk op meetaime.com/workshop. De ☕ staat klaar in Deventer!