Gastcollege hogeschool en universiteit

AI: Technology & Business

Aime heeft voor hogescholen en universiteiten het gastcollege Artificial Intelligence: Technology & Business ontwikkeld.

Het gastcollege is modulair en daardoor op maat inzetbaar. Het is daarmee geschikt voor zowel business- als technologiestudenten: combinaties van historische, filosofische, bedrijfskundige én technische invalshoeken zijn mogelijk.

Modulaire bouwblokken

Onderdelen gastcollege

De historie van AI

Ontdek hoe de ontwikkeling van Artificial Intelligence is gegaan aan de hand van de levensloop van o.a. Lady Lovelace, Charles Babbage en Alan Turing.

De computerrevolutie

Ontdek hoe de opkomst van computers heeft geleid tot de opkomst van Artificial Intelligence en de groei naar cloud computing.

Machine learning en deep learning

Neem een kijkje in de keuken van machine learning- en deep learning-algoritmen. Te combineren met een werkcollege.

AI in business

Aan de hand van aansprekende voorbeelden zoals Snapchat, Instagram en Uber laten we studenten zien hoe bedrijven AI gebruiken.

Ethische aspecten

Er zijn goede, maar ook gevaarlijke toepassingen van AI. We behandelen vragen over o.a. privacy, discriminatie en hoe daarmee om te gaan.

AI games

Met AI games van o.a. Google maken we de gastcolleges interactief en interessant. Studenten nemen actief deel aan het college.

We hebben reeds gastcolleges gegeven voor de Universiteit Twente en Saxion Hogeschool.

Interesse?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Create A product first!

Create a product first please!